×

Д-р Живко Димитров

Д-р

Д-рЖивко Димитров


пластична хирургия
Телефон за контакти

уголемяване на
ПЕНИСА
 ФАЛОПЛАСТИКА

 


• Фалопластика  за увеличаване на дължината на пениса: Може да се използва обща или местна анестезия. Хирургът прави разрез в основата на пениса и срязва връзките, които прикрепят пениса към тялото. Това ще доведе до увеличаване на неговата видима дължина. Трябва да се знае, че пенисът всъщност не е по-дълъг, но повече от него е видим в не еректирало състояние. При ерекция няма промяна в неговия размер. 
• Фалопластика за увеличенаване на обиколката на пениса: тази операция увеличава диаметъра на пениса.
Може да се използва обща или местна анестезия. Това се постига чрез имплантиране на собствена мастна тъкан от
друга част от тялото Ви. Хирургът  инжектирайте мазнини в пениса (трансфер на мазнини или трансплантация на мазнини- липофилинг). Тази процедура осигурява действително увеличение на размера на пениса по отношение на неговия диаметър.

• Пълна фалопластика: някои мъже избират да увеличат пениса както по дължина, така и с обиколка
по време на същата операция.

Предварителна консултация
Преди насрочване на операция се провежда обстоен преглед, при който Вашият пластичен хирург ще Ви разясни особеностите на оперативнатаинтервенция, какви са възможните процедури и ще вземете решение какво да включва евентуалната операция. Обикновено се взимат под внимание Вашите цели и очаквания при избора на най-подходяща оперативна техника.

Оперативна интервенция:
Фалопластиката се извършва под пълна или местна анестезия в болнични условия с участието на опитен медицински персонал. 
Възстановителен период:
Обикновено пациентите се възстановяват напълно от операцията в рамките на няколко дена. След ден можете да изпълнявате ежедневните си задължения, като единствено се ограничават сексуални контакти за 20 дни. Резултатите са видими веднага след операцията и след това дори се подобряват. 
Възможни усложнения: 
Оток, който обикновенно е преходен; Възможни са поява на синини. Обикновенно те преминават в рамките н адве седмици; Възпаление на оперативната рана; Преходни нарушения на сетивността и еректилната функция.
Трябва да знаете, че за да се подложите на тази естетична операция:
• Не се прилагат естетични операции на хора с тежки телесни или психически заболявания.
• Тютюнопушенето по принцип забавя възстановяването на раните и уврежда еластичността на кожата, затова ако сте непушач, това е предимство.
• Не трябва да имате нереалистични очаквания. Вашият пластичен хирург ще Ви разясни какво може да се очаква в конкретния случай. Подложете се на оперативната интервенция, само ако сте готови да приемете очаквания резултат с възможните вариации.

  към естетична ХИРУРГИЯ

 


© 2022 Д-р Живко Димитров

Web Design & SEO by Zashev Design