×

Д-р Живко Димитров

Д-р

Д-рЖивко Димитров


пластична хирургия
Телефон за контакти

„Руски” спиращи дъха устни

Докато за моделирането на тялото си прилагаме спортни и хранителни режими и сравнително по-рядко медицински интервенции, за съжаление устните не могат да бъдат променяни с  помощта на каквито и да е упражнения. Невъзможно е и да ги увеличите с различни средства, които се прилагат повърхностно върху тях.

Тук идва на помощ инжектирането на  хиалуронова киселина. Така сравнително бързо и почти безболезнено успяваме да прeдадем на устните не само желаната форма и обем, но и ги хидратираме.

Подобрението на устните с кожни пълнители може да добави или възстанови обема и да открои контура, като същевременно лечението може да намали появата на фини линии около устата и съответно да прeдаде по-младежки вид. Техниката „руски устни” постига удивителни резултати, осигуряващи естествена изящност и забележителна чувственост на устните.

Защо „руски устни”?

Тази специфична техника ще оформи устните във фина форма на сърце с повече обем близо до центъра, подобно на устните на руска кукла. Особеното в случая е, че се повдига устната, вместо да се добавя прекомерен обем, така че този метод е идеален за тези, които търсят естествен завършек. Също така ще забележите „по-плосък“ външен вид след прилагането на тази техника, тъй като целта е ширината, а не пълнотата. (Въпреки че и двете могат да бъдат постигнати, ако това е, което желаете!)

Кой може да има „руски устни”?

„Руските устни” са най-популярната техника за пълнене на устни. Тя е подходяща за всяка възраст. Умелият екип ще персонализира техниката според вашия вкус и ще имате ефектните спиращи дъха устни, за които мечтаете.

Каква е разликата между обикновените пълнители  и „руските устни”?              

Техниката „руски устни” осигурява резултат, при който на устните ви се придават допълнителна форма и обем, а в същото време те изглеждат сравнително плоски. Тази техника отнема малко повече време от стандартната процедура поради необходимостта от внимателно позициониране на пълнителя.

С какво се различава техниката на руските устни?

За разлика от традиционния пълнител за устни, инжекторът, използван при техниката „руски устни”, инжектира продукта вертикално, започвайки от основата на устната и изтегляйки продукта навън към границата на устните. Вместо да се започне от границата на устните и да работи навътре, при тази техника продуктът се влага отвътре навън. Така се постигат сърцевидната форма и естествeните контури.

Резултатът

Резултатът е незабавен. Възхищавайте се на новите си устни с нежна форма на сърце. Ефектът остава до около година.

Естественото уголемяване на устните и подмладяването на контура на устните с хиалуронова киселина придават на устата ви повече характер.

Добре направените процедури по уголемяване на устните са почти незабележими, устните са естествени и пропорционални на лицето. Ефектът „руски устни” постига не само сочни и чувствени устни,  но и „поправя” някои недостатъци и оставя устните равномерни и пълни.

Какво следва след процедурата?

Обикновено след процедурата се прави лек масаж на областта, в която е инжектиран хиалурон. Прави се така, че съставът да е добре разпределен по цялата повърхност на устните, да няма неравности и бучки. След масажа върху устните ще се приложи студен компрес, който ще помогне за облекчаване на дискомфорта.

След известно време устните ще станат пълни и равномерни, без бучки. След процедурата е нежелателно да се използва козметика, тъй като това може да причини усложнения и възпаление. Горещи напитки и стоматологични интервенции също са нежелателни поне няколко седмици.

Какво всъщност получавате при прилагане на техниката „руски устни”?

Преди всичко, с помощта на хиалуронова киселина можете да премахнете асиметрията на устните, да се отървете от несъвършенствата и да попълните бръчките. Всички нередности и дефекти на устните ще изчезнат, устните ще станат равномерни и пълни.

 

На второ място, постигате уголемяване на устните. Устните ще станат пълни и сочни, ще получите напълно нов облик, което със сигурност ще повлияе на самочувствието ви.

Освен това устните ви ще бъдат овлажнени, те ще останат такива през целия период на действие на лекарството.


© 2022 Д-р Живко Димитров

Web Design & SEO by Zashev Design