×

Д-р Живко Димитров

Д-р

Д-рЖивко Димитров


пластична хирургия
Телефон за контакти

оформяне
НА СКУЛИ

 

Добре оформените и симетрично разположени скули придават балансиран и емпатичен изглед на лицето. При загуба на обем или вродена липса скулите могот да се оформят чрез поставянето на маларни импланти. Това е оперативна интервениция и тя се състои в имплантирането на силиконови подложки, които се поставят в областта на ябълчната кост и възстановяват обема и формата на скулите.

Трябва да знаете, че за да се подложите на естетична хирургия на скулите Вие трябва да сте:

- здрави, без тежки телесни и психични заболявания
- тютюнопушенето по принцип забавя възстановяването на раните и уврежда еластичността на кожата, затова ако сте непушач, това е предимство за Вас
- не би трябвало да имате нереалистични очаквания. Вашия пластичен хирург ще ви разясни, какво може да се очаква във Вашият кокретен случай. Подложете се на оперативната интервенция ако сте готови да приемете очаквания резултат с възможните вариации.

Възстановяването 

След такава процедура  то е индивидуално, в зависимост от обема на операцията и състоянието на пациента и може да варира от няколко дни до две седмици.
Възможни са появата на оток, синини, възпаление на оперативните рани. За да се сведат до минимум тези рискова, трябва стриктно да спазвате указанията на Вашия лекар и да се явявате редовно на контролните прегледи.

 


© 2022 Д-р Живко Димитров

Web Design & SEO by Zashev Design