×

Д-р Живко Димитров

Д-р

Д-рЖивко Димитров


пластична хирургия
Телефон за контакти

кантопластика
„FOX EYES”
С ЛИФТИНГ КОНЦИ

 

Несъмнено много от "звездите" в модата и на големия екран, притежават вродена красота и фотогеничност. Голяма част от тях обаче дължът своята красота на постиженията на пластичната хирургия. Не подлежи на обсъждане и фактът, че част от тяхното излъчване се дължи на формата, която имат очите им. Ако не сте природно надарени с красива форма на очите и те не наподобяват примамлива бадемова форма, медицината има решение за вас.

Съвременните дами  предпочитат  да се подлагат на фини подобрения на външния си вид, без необходимост от дълъг възстановителен период, без следи от интервенции и с естествен краен ефект. Тези  характеристики са присъщи на т.нар. метод "Fox eyes", неоперативна кантопластика с лифтинг конци или повдигане на клепача без разрез. С негова помощта получавате по-красива форма на очите, примамлив и „жив” поглед.

Какво представлява процедурата кантопластика с лифтинг конци с конци?

Това е една артистична,  деликатна и минимално инвазивна процедура, която лекарите използват умело за женското разкрасяване.

  • Уникалният подход повдига външните ъгли на очите, което накланя хоризонталната ос и поставя окото нагоре, създавайки по-красива форма.
  • Лифтингът на лисиче око се извършва под местна упойка и отнема около 30 - 60 минути. По време на процедурата шевовете се поставят под кожата до окото чрез малка пункция с тънка водеща игла. Там те образуват мрежа, която повдига веждите и кожата на окото. След това иглите се отстраняват и нишките остават под кожата. Конците са с високо качество и тялото ги разгражда, без да оставя остатъци.

Колко дълъг е възстановителният период?

Пункцията не оставя рани, а само два малки пробива, поради което не е необходимо последващо третиране на раната. Ако след лечението се появят леки отоци или натъртвания, те могат да бъдат намалени чрез охлаждането им. През следващите 3-5 дни избягвайте рязкото гримасничене. Възстановителния период е от 3 до 5 дни. Този метод епознат също и като " котешко око" Cat eуеs

Кога е препоръчителна процедурата?

  • Прилагането на метода „Fox eyes” е препоръчително, ако страничният ъгъл на окото е „увиснал“.
  • При желано придаване на бадемова форма на очите, оживен и съблазнителен поглед, без да се нарушава естествената хармония на лицето.

Резултатът

Невероятно нехирургично повдигане на ъгъла на горния клепач и веждите благодарение на специфични повдигащи нишки лифтинг конци. Това е начинът  да получите това фино „повдигане“ и омайни очи без операция.

Сравнение между „преди” и „след” прилагането на конци за оформяне на бадемови чувствени очи показва, че „след” ефектът е приближаване с поне една крачка до естетиката на Instagram, която в момента доминира в масовата култура.

Вижте още 

Оперативна кантопластика

Блефаропластика

  към ПРОЦЕДУРИ

 


© 2021 Д-р Живко Димитров

Web Design & SEO by Zashev Design