×

Д-р Живко Димитров

Д-р

Д-рЖивко Димитров


пластична хирургия
Телефон за контакти

мезотерапия на
ЛИЦЕ
С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

 

Биоревитализация

Един от основните елементи от които зависи как изглеждаме е тургура на кожата или нейната "свежест". Това и качество зависи от количеството водни молекули. Хиалуроновата киселина е субстанция, която се съдържа естествено в тялото. Тя има важна функция за задържане и свързване на водата. Естественото количеството на хиалуроновата киселина намалява с годините и функцията й се понижава. Това води до сухота и по-малко еластичност, един от признаците на стареещата кожа.
Можем да наречем мезотерапията с хиалуронова киселина- биоревитализация. Това е метод за възстановяване на еластичността и хидратацията на кожата. Хиалуроновата киселина се вкарва в точно определен слой на кожата и придава  естествен, продължителен и дискретен подмладяващ ефект.

 

 

Чрез тази працедура може да постигнете

Изглаждане на бръчките и гънките, което се дължи на директното инжектиране на хиалуронова киселина.

Този начален ефект продължава 7-14 дни. Основната цел на процедурата е стимулиране на кожните клетки. В резултат на това подновяване, пациентът вижда как тонуса и еластичността на кожата постепенно се увеличава, като се намаляват бръчките и кожата става по-устойчива на вредни въздействия. 
За бъде траен ефекта се препоръчват минимум три процедури през двадесет дни.

Възстановяването 
След такава процедура е индивидуално и може да варира. На местата на инжектиране на хиалуроновата киселина се появяват малки топчета /кожни папули/, които изчезват до третия ден. Възможни са появата на оток и синини.  
Алергични реакции не са описани. За да се сведат до минимум рисковете от тази манипулация, трябва стриктно да спазвате указанията на Вашия лекар и да се явявате редовно на контролните прегледи.
Трябва да знаете, че за да се подложите на тази естетична процедура Вие трябва да сте здрави, без тежки телесни и психични заболявания. 

 

  към ПРОЦЕДУРИ

Използвани препарати

             


© 2023 Д-р Живко Димитров

Web Design & SEO by Zashev Design