×

Д-р Живко Димитров

Д-р

Д-рЖивко Димитров


пластична хирургия
Телефон за контакти

Какво представлява процедурата с лифтинг конците на Aptos

 

Лифтингът с конците Aptos е миниинвазивен нехирургичен метод за подмладяване на лицето.  Това се постига чрез поставянето им в подкожния слой, като повдигат и едновременно стягат тъканите. Спомагат за подобряване и намаляване процесите на стареене и отпускане на кожата, като й придават свеж и младежки вид. Също така се стимулира производството на еластин, което определя  по-дълготраен резултат. 

Процедурата се извършва в  амбулаторни условия. Тя включва поставяне на конци в подкожната тъкан, без разрези, като се използва специална канюла, поради което не оставя белези. След това те се издърпват, повдигайки кожата. Конците се резорбират, след което организма ги замества с колагенови нишки.

Резултатите са видими веднага след процедурата.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Преди процедурата е важно да се направи консултация с Вашия пластичен хирург.

Най-добрите резултати се постигат при пациенти на възраст между 35 и 65 години и имат относително добър тонус на кожата леки до умерено изразени деформации.

 

Възстановяването след такава процедура е индивидуално и може да варира от три до седем дни. Възможни са появата на оток, синини, алергични реакции или незадоволителен естетичен резултат. За да се сведат до минимум тези рискове, трябва стриктно да спазвате указанията на Вашия лекар.

APTOS представя широка гама от резорбируеми и нерезорбируеми конци за различни части на лицето и тялото.

 

Преди процедурата:

Не се изисква специална подготовка преди поставянето на конците Aptos.. Въпреки това ви препоръчваме да обсъдите очакванията си и да попитате Вашия лекар за всички въпроси, които имате преди да започнете лечението. Информирайте лекаря за всички предходни процедури и медикаменти, които приемате в момента. Избягвайте лекарства за разреждане на кръвта и витамин Е една седмица преди и след лечението.

 

Амбулаторна мини-инвазивна процедура

Поставянето на APTOS конците отнема между 20 и 40 минути. Повечето хора могат да възобновят работа същия ден след процедурата. Възможни са отоци , синини и леки асиметрии, които преминават напълно в рамките на една седмица. Лечението ще бъде адаптирано към Вашите предпочитания и може да се комбинира с други естетични процедури.

 

Предимства на повдигането на конци APTOS:

 

Препоръки след лечение:

 


© 2022 Д-р Живко Димитров

Web Design & SEO by Zashev Design